Välkommen till Seniorgården. Vi hoppas att du ska trivas med din nya bostad och bostadsrättsföreningen.

Inom Seniorgården har vi drygt 30 års erfarenhet av att utveckla seniorbostäder. Genomtänka bostäder med utgångspunkt i vårt eget seniorprogram. Välplanerade, tillgängliga lägenheter med en mängd smarta detaljer som ger ditt nya hem långsiktiga mervärden. Seniorgårdens hus byggs av JM. Därför får du information från och kommer också att ha kontakt med dem framöver.

Gemensamma utrymmen

Vår erfarenhet är att social gemenskap mellan människor bidrar till att det är tryggt och trivsamt att bo i våra föreningar. För att underlätta evenemang, besök och möten i huset har du och dina grannar tillgång till både gemensamhetslokal och gästrum. Vi har goda exempel från många aktiva föreningar runt om i landet. Läs mer på seniorgarden.se under fliken ”Inflyttat och klart”. Inspiration och tips för din egen förening hittar du i pärmen ”Tips och råd för trygghet och gemenskap i föreningen”. Pärmen finns i gemensamhetslokalen eller hos styrelsen.

Seniorgårdens Boförmåner

Som boende har du tillgång till Boförmåner. Frivilliga tjänster som du väljer om du vill köpa till. Från städhjälp och fönsterputs till hantverkshjälp och resor. Läs mer här.